For at kunne administrere og redigere din side, skal du først logge på som administrator. Åbn en browser som f.eks. Internet Explorer eller Google Chrome og skriv www.dinside.dk/administrator i adressefeltet. Husk at erstatte dinside.dk med den adresse din egen side har.

Du vil nu blive bedt om at logge ind:

Joomla login screen

Udfyld felterne med dit brugernavn og din adgangskode, og tryk på “Log på”-knappen.

Når du er logget ind på siden, vil du blive præsenteret for Joomla’s kontrolpanel. Det vil se nogenlunde sådan ud:

Joomla dashboard

Det er herfra du styrer indhold, opsætning og udseende af din hjemmeside.